Over ons

De voormalige boerenhoeve met majestueuze eiken en beuken omzoomd is heden een campingpark van 8 ha. De receptie bevindt zich in de voormalige boerenhoeve, die sinds enkele jaren de status van gemeentelijk monument heeft verkregen.

Het park is gelegen op de route Epe- Nunspeet aan een parallelweg van de N 795. Epe ligt op 15 minuten wandelen, 5 minuten fietsen.

Het afwisselende landschap in de omgeving van het boerderijpark bestaat uit veenweiden, sprengen en eeuwenoude snelstromende beken naast heidevelden, bossen en open landschappen. fietsen over mooie fietspaden door de bossen waar vrijwel altijd herten, reeën en overig wild waarneembaar zijn.

Wij zijn aangesloten bij ACSI campings.

Directie.
De eigenaar van het park is Gert Wajer Gert heeft in zijn carrière als ergotherapeut en als leidinggevende in verschillende ziekenhuizen en revalidatiecentra gewerkt. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Utrecht is hij verder gegaan met zijn eigen adviesbureau. In deze hoedanigheid heeft hij meer dan 10 jaar voor diverse ziekenhuizen en overheidsinstellingen gewerkt.
Nadat hij in 2004 de camping heeft gekocht is hij in 2007 begonnen met het opbouwen van het campingpark Epe de Koekamp tot wat het nu is.