Image

Beschrijving

Op campingpark in Epe chalets te huur of te koop.(inclusief schuurtjes)

Dit chalet is van canexel (onderhoudsvrij) en winterhard (dubbel glas en isolatie), het houtwerk wordt dit najaar geschilderd door een professioneel bedrijf. Er is  1 slaapkamer, woonkamer, keuken en sanitaire ruimte. Het chalet ligt op een toplocatie aan de rand van de het park.
De vraagprijs is € 14.500.

Het park beschikt over een een gezellig restaurant snackbar, speeltuin voor de kinderen. Wij zijn het gehele jaar geopend.
Het jaargeld (kavelhuur is € 2070,-- per jaar.
De huurprijs voor deze chalets is respectievelijk:  € 600,-- en € 500.-- per maand. Alle bedragen zijn exlusief energie. Het gas, water en elektra gaan per meteropname.

De gemeente Epe kent twee kernen bestaande uit Vaassen, Epe - Oene .
Het is een levendige gemeente met ruim 33.000 inwoners, bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen, met de buurtschappen zoals Gortel, Wissel, Zuuk, Tongeren, Niersen en Vemde.
De Noord-Oost Veluwe is een recreatiegebied met veel natuurschoon. In Epe zijn duizenden hectaren natuur. Er zijn door de bossen en over de heidevelden prachtige ruiter-, wandel- en fietsroutes uitgezet.

In de omgeving liggen Emst en Hierden (bij Harderwijk) met elk een Wellnesscentrum, respectievelijk De Veluwse Bron en De Zwaluwhoeve.

Epe is gelegen in de driehoek Zwolle, Apeldoorn en Harderwijk, welke plaatsen met de auto in zo'n 20 minuten zijn te bereiken. Epe heeft een leuk winkelcentrum en restaurants.

Bij Emst is o.a. het recreatiegebied Kievietsveld gelegen, met een waterskicentrum. Tussen Emst en Vaassen bevindt zich een kaarsenmakerij en een forellenvijver. In de bossen tussen Epe en Heerde is het zwemwater het Heerderstrand gelegen. Ook bevinden zich bij de randmeren enkele stranden.

Locatie.
Via A50 (Zwolle-Apeldoorn) 5 minuten. Via A28 (Zwolle-Amersfoort) 8 minuten rijden.
Het centrum van Epe op 5 minuten afstand fietsen en 10 minuten lopen.
Zwolle en Apeldoorn op ongeveer 15-20 minuten rijden.
Amersfoort 30 minuten.

Onze Gegevens

Campingpark De Koekamp
Tongerenseweg 126,
8162 PP Epe
Tel. 0578-614117
E-mail info@dekoekamp.nl  
kvk.nr. 813894050
 
Openingstijden
Van Maandag t/m Zaterdag
10.00 uur tot 16.00 uur
Zondag aanbellen receptie.

Het Weer epe

 

Gratis is schrijven nieuwsbrief

© 2019 Camping Park De Koekamp All Rights Reserved. Designed ER Marketing