Trekkershut


De Trekkershut is van oorsprong een houten huisje waar je met vier personen in kunt overnachten. Je vindt deze leuke en budgetvriendelijke overnachtingsmogelijkheid op campings en recreatiecentra. De meeste hutten liggen aan of in de onmiddellijke omgeving van het LF-routenetwerk.

Door haar doelmatige inrichting is de Trekkershut geschikt voor jong en oud.

Zowel gezinnen als een groep vrienden of vriendinnen zullen er graag overnachten.

Elke Trekkershut beschikt over een tafel, stoelen, vier bedden en een eenvoudige kookmogelijkheid. Het grote voordeel van de Trekkershut is dat je geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel meer hoeft mee te zeulen. Voor een slaapzak en een kussensloop moet je wel zelf zorgen.

In sommige hutten is verwarming aanwezig, zodat je het ook in het voor- en naseizoen warm hebt. Je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van het terrein waarop de hut zich bevindt.

De laatste jaren zien we naast de standaardhut ook de Trekkershut Plus en de Trekkershut Comfort verschijnen. Dit type Trekkershut biedt meer luxe.Op dit moment hebben onze hutten nog geen verwarming, het is wel de bedoeling om dit in het voorseizoen te regelen. Prijs per hut per overnachting € 50,--

Dit is een trekkershut.

Reserveringsformulier TrekkershutOpeningstijden

 • Elke dag
 • Receptie
 • Maandag t/m Zaterdag 09:00 - 17:00
 • Tussen de middag van 12.00 tot 14.00 gesloten
  Op zon en feestdagen van 12.00 uur tot 16.00 uur

Ons Adres

Het Weer

 • 15 Jul 2018

  Mostly Sunny 28°C 10°C

 • 16 Jul 2018

  Sunny 29°C 12°C

© 2012-2018 Camping park DeKoekamp. All Rights Reserved. Designed Your SEO Service