Trekkershut

De Trekkershut is van oorsprong een houten huisje waar je met vier personen in kunt overnachten. Je vindt deze leuke en budgetvriendelijke overnachtingsmogelijkheid op campings en recreatiecentra. De meeste hutten liggen aan of in de onmiddellijke omgeving van het LF-routenetwerk. Door haar doelmatige inrichting is de Trekkershut geschikt voor jong en oud. Zowel gezinnen als een groep vrienden of vriendinnen zullen er graag overnachten. Elke Trekkershut beschikt over een tafel, stoelen, vier bedden en een eenvoudige kookmogelijkheid.
Het grote voordeel van de Trekkershut is dat je geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel meer hoeft mee te zeulen. Voor een slaapzak en een kussensloop moet je wel zelf zorgen. In sommige hutten is verwarming aanwezig, zodat je het ook in het voor- en naseizoen warm hebt. Je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van het terrein waarop de hut zich bevindt.
De laatste jaren zien we naast de standaardhut ook de Trekkershut Plus en de Trekkershut Comfort verschijnen.
Dit type Trekkershut biedt meer luxe.Op dit moment hebben onze hutten nog geen verwarming, het is wel de bedoeling om dit in het voorseizoen te regelen.

Prijs per hut per overnachting € 50,--
U kunt de trekkerahut boeken van 1 april tot en met 31 oktober Dit is een trekkershut.
Aankomst
Vertek
Aantal volwassenen
Aantal Kinderen
Verhuur*
Voornaam*
Adres*
Potscode*
Email *
Achernaam*
Plaats*
Country
Telefoon
Opmerking of Vraag
Boeken